Aluminium tuinhuis:
Het moderne tuinhuis

Een aluminium tuinhuis is het absolute toonbeeld van strakheid. Het architecturaal ogend design past zowel bij een rustiekere, klassieke woning als bij een hypermodern pand. Design dat een echte eyecatcher in uw tuin wordt, of er net subtiel in opgaat. Een modern tuinhuis uit aluminium.

GENIET VAN

Design

aluminium tuinhuis - tuinhuizen in aluminium

STRAK EN EGAAL UITZICHT
Afhankelijk van de gewenste lengte van het tuinhuis worden de afmetingen van de panelen bepaald. Identieke panelen gescheiden door een voeglijn van exact 5 mm die telkens sober herhaald wordt, creëren de kracht van symmetrie.

ARCHITECTONISCHE AFWERKING
Om het strakke ritme niet te doorbreken, kozen we bewust voor een ultrafijne afwerking van de deur. De subtiele handgreep loopt over de volledige hoogte en volgt zo de verticale lijnen van het tuinhuis. Het minieme sleutelgat is een elegante aanvulling die uiterst precies geboord en gelakt wordt.

VERSCHOLEN HELLING
De helling is stijlvol ingewerkt, waardoor ze aan de voor- en zijkanten niet zichtbaar is. Geen zorgen, er is wel degelijk een waterafloop voorzien. Één van de wanden wordt net iets minder hoog gemaakt waardoor er een versterkte dakhelling ontstaat.

CREËER

RUIMTE

Te weinig opbergruimte in huis of in de garage? Dit strakke tuinhuis biedt soelaas: een handige opbergplaats voor speelgoed, tuinmeubels of een fietsenberging en uiteraard een praktische bergruimte voor al het tuingereedschap.

AANTREKKELIJK DAGLICHT
Het sleutelwoord bij een tuinhuis? Licht! Via de lichtdoorlatende, polycarbonaten dakplaten trekt u veel licht binnen over de volledige oppervlakte en vermijdt u ramen die het strakke stramien van het tuinhuis verstoren. Dit type dakplaat is overigens tot 250 keer sterker dan glas van dezelfde dikte.

REGELMAAT IN DE CHAOS
Geef toe, het tuinhuis is vaak een redmiddel om alle rommel te verschuilen. Vandaar bieden we wandplanken voor elk van onze aluminium tuinhuizen.

VELE GEDAANTES EN MATEN
De aluminium tuinhuizen van Alumi Home zijn er in elke breedte, diepte en hoogte. De meest gangbare maten beginnen bij 3×2 m en gaan tot 6×3 m. Naast deze courante afmetingen werken we ook graag op maat voor u. We maken u vooreerst een overzichtelijke offerte, zo bent u ook altijd onmiddellijk op de hoogte van het uiteindelijke prijzenplaatje. Achteraf bevestigen we uw keuze met een duidelijke tekening waardoor u een volledig beeld bekomt van alle specifieke elementen.

VERGEET

ONDERHOUD

aluminium tuinhuis

Kiezen voor een aluminium tuinhuis is kiezen voor levenslang zorgeloos genieten. Dit duurzame materiaal is bewezen onderhoudsvrij, krachtig isolerend en bovendien ongelofelijk sterk.

ONDERHOUDSGEMAK VERZEKERD
Vergeet schuren, beitsen, oliën of schilderen, zoals bij een houten tuinhuis. Aluminium is geheel onderhoudsvrij. Dit oerdegelijke materiaal is bestand tegen weer en wind, kan niet rotten en is roestvrij. Een luxe tuinhuis in een prachtig design én onderhoudsvriendelijk. Wat wilt u nog meer?

HOGER ISOLATIECOMFORT
Geniet van een hoger comfort dankzij het isolatieschuim dat tussen de wanden aangebracht wordt. De polystyreenkern levert immers zeer goede thermische eigenschappen.

PLAATSING IN 1 DAG
Uw aluminium tuinhuis op maat wordt door onze eigen opgeleide vakmannen in 1 dag volledig geplaatst. Zij vervaardigen vooraf alles in ons atelier en leveren het daarna bij u thuis. Ter plaatse monteren ze aan de hand van een geperfectioneerd systeem de wanden aan elkaar. Het verankeren kan op beton, klinkers, tegels en hout.

GEPOLIERDE VLOER
We raden steevast aan om te kiezen voor een vloer uit gepolierde beton. Tuingereedschap gaat namelijk snel lekken, de barbecue maakt vetvlekken… In tegenstelling tot een doorsnee tegel of gewoon beton kan gepolierde beton gemakkelijker schoongemaakt worden met water.

Aluminium tuinhuis

GERAAK

geïnspireerd

Alumi Home ontwerpt een onderhoudsvrij, ijzersterk en modern tuinhuis, volledig naar uw smaak.

KLEURRIJKE WANDEN
U wilt uiteraard dat uw tuinhuis qua kleur en vormgeving naadloos aansluit bij het schrijnwerk van uw woning.
Net daarom zijn onze decoratieve wanden beschikbaar in elke RAL-kleur. Hierboven een opsomming van de meestgekozen RAL-kleuren. De functionele wanden bevinden zich aan de niet-zichtzijden en hoeven dus niet persé extra opgesmukt te worden. Daarom raden wij meestal aan om ze in het lichtgrijs, de basiskleur, te laten.

MEER WETEN OVER

EEN ALUMINIUM TUINHUIS?

Bericht

Beste bezoeker,
Het bedrijf zal gesloten zijn van zaterdag 23 december tot en met 2 januari.

We wensen iedereen fijne eindejaarsfeesten!

Team Alumi-Home